Aquesta setmana passada ha estat ben intensa! He fet dues xerrades sobre Atenció al Client i “Customer Experience” a Girona i estic molt contenta de com han anat. Han assistit persones interessants i interessades en “Enamorar als seus clients” i jo, m’he sentit molt còmoda compartint coneixements i rebent les seves opinions. Feliç!

Malgrat que són temes que m’apassionen i dels quals em passaria hores xerrant i argumentant, m’agrada preparar-me’ls amb profunditat i al màxim detall. Sempre em poso a la pell dels meus alumnes i oients i imagino què volen rebre de mi i del tema que he triat. Vull apropar-me a les seves necessitats formatives i superar les seves expectatives.

Els alumnes i oients, són els meus clients. I m’implico al màxim en el que vull donar-los. 

Us deixo alguns trucs que a mi m’ajuden a preparar xerrades i formacions. Per si us poden ser útils!

  • Organització amb temps: calendari, espai, ordinador i àudio, presentació, material…
  • Dominar el tema i preparar possibles preguntes dels assistents.
  • Controlar el to de veu, el ritme, els silencis i les pauses.
  • Donar importància a l’estètica personal i a la comunicació no verbal.
  • I per a mi quelcom bàsic: aconseguir implicar-los i fer-los entrar al meu context per a que les idees que els vull transmetre, realment arribin al seu món racional i al món emocional.

 

Malgrat els nervis gegants que passo els primers 15 minuts, per a mi no té preu la bonica sensació de compartir, de rebre altres punts de vista i de poder inspirar a alguna persona de la sala. Veure com les cares serioses i la desconfiança del principi, es converteixen en llum als ulls i somriures quan explico alguna cosa que ells ja han viscut o quan els confirmo que fan molt bé la seva feina atenent als clients! 🙂

Recordo que quan era menuda, escrivia amb un guix a la port de la meva habitació, “la lliçó” que explicava als meus ninos. I a l’institut em preparava les exposicions orals de la mateixa forma. Les esbroncades de la meva mare per la pols del terra, no cal explicar-les…

Us deixo els “testimonis gràfics” de les xerrades a Panorama Cassà  i a CINC Girona. Podeu clicar per anar a la seva web. Dos llocs on he tingut l’oportunitat de donar-me a conèixer com a assessora i formadora en Atenció al Client i “Customer Experience”. I rebre el suport de persones genials que m’han animat en tot moment.

 

  • VÍDEO PRESENTACIÓ DE LA XERRADA: Panorama Cassà de Cassà de la Selva (Girona)

 

 

 

  • CONFERÈNCIA A CINC: Centre Internacional de Negocis de Catalunya de Girona

 

Anunci conferència: Aquí!

 

Moltes gràcies de nou als assistents, a CINC i a Panorama Cassà. Per confiar en mi. 

 

Si voleu que vingui a la vostra empresa o despatx a remoure als equips 😉 amb una xerrada o formació, no dubteu en contactar amb mi i en parlem sense compromís.

Aquí → FORMULARI DE CONTACTE

 

Fins ben aviat!

 

Xerrada gratuïta a Girona Emprèn el 21 de juny de 2017. Us hi espero!